Avancerad hudvård

För dig med problemhy eller önskan om mer resultatinriktad hudvård finns behandlingar såsom B-peel, C-Peel, Milkpeel från Dermaseutic, Dermapen/Dermastamp, Enerpeel och Herbs2peel. För detta behövs konsultation.

NYHET!

DP Signature Skin Treatment

Ansiktsbehandling framtagen av DP Dermaceuticals (Dermapens egna märke). Hudvård av högsta kvalitet som skräddarsys efter din hud/hudtyp. Behandlingen förstärker hudens naturliga skönhet och lyster. Resultatet ger en hud återfuktad på djupet, med jämnare hudton och minskat tecken på åldrande.

1495 kr per beh.

Infuzion System

Den nya generationen av nålfria injektioner.

Infuzion med boozter är en helt ny metod för att slussa in hyaluronsyra. Behandlingen är lämplig för ansikte, dekolleté och händer. Fina linjer och rynkor minskar, volymen byggs upp och huden fuktas på djupet.

I serumet som slussas in finns även 52 vitaminer, mineraler, aminosyror samt antioxidanter.

Läs mer på InfuzionSystem.se »

Infuzion-behandlingar
Ansikte, 1900 kr
Paketpris 3ggr, 5200 kr
Ansikte + Hals, 3500 kr
Paketpris 3ggr, 9500 kr
Händer eller Dekolleté, 1900 kr
Paketpris 3ggr, 5200 kr
Volymizer, 2200 kr
Paketpris 3ggr, 6000 kr

Hydrafacial

Ansiktsbehandling för både honom och henne, och det perfekta komplementet till traditionella skönhetsbehandlingar. Valmöjligheterna är många och anpassas efter din huds behov. Behandlingen kan göras året om och på samtliga hudtyper. Förutom ansikte och ögon kan även områden såsom hals, decoleté och handrygg behandlas.

 Enstaka behandling: 2500 kr
 Behandlingar i kur: Pris efter konsultation.

Läs mer om Hydrafacial här »

MelaPeel Forte

En unik behandling för att behandla pigmentfläckar, melass samt postinflammatoriska pigment. Högkoncentrerad formula med en kombination av effektiva ingredienser ger en uppsjudande effekt, utjämnande hudton, uppmjukande effekt på linjer samt klarare hy. MelaPeel Forte utförs i kur om 2-3 behandlingar med en månads intervall. För bästa resultat rekommenderar vi att Dermaceutics hemmavårdsprodukter används före och under peeling-kuren.

 Pris: 3100 kr inkl Melacream.

Ört-peels

Herbs2peel är en framgångsrik, beprövad och naturlig peelingmetod för hudföryngring, baserad på en blandning av rena örter. Hela kompositionen är helt fri från kemiska ämnen, syntetiska bindemedel och slipmedel, utan några toxiska biverkningar. Blandningen av örter innehåller proteiner, kolhydrater, vitaminer, enzymer, phytohormoner, mineralsalter, tanniner och spårämnen.

B-peel: 30 min, 995 kr
C-peel: 60 min, 2500 kr

B-peel, beautyflash, snabb effektiv cellförnyelse och uppfräschning. Passar de flesta hudtyper.
C-peel, Corrective peel. För dig med grov hy, solskador, postinflammatoriska hyperpigmenteringar, melassma, åldrande hud med linjer och rynkor. Konsultation krävs.

Dermapen

Dermapen / Dermastamp – CE-märkt hudvård

Dermapen/Dermastamp är en behandlingsform där vi arbetar med en penna med ett nålhuvud. Vi utför Dermapen/Dermastamp på hud som är strukturskadad, har ärr eller vill få en jämnare yta med fin lyster. Vi kan punktbehandla eller utföra behandlingen över hela ansiktet. Effektivitet, resultat men också säkerhet. Dermapen / Dermastamp bör göras i tre behandlingar, med en månads mellanrum.

 Enstaka behandling: 2500 kr
 Behandlingar i kur: Pris efter konsultation.

Läs mer om Dermapen här »

Kemiska Peels

Milkpeel/Mandelsyra – peels på hög nivå

Pensling mjölksyra i hög koncentration för dig som är van vid AHA-produkter. Ger kraftfulla resultat på fina linjer, pigmenteringar/solskador och förstorade porer. En behandling ger dig mjukare, fräschare hud med ny lyster.

Milkpeel / Mandelsyra 1500 kr/beh.

För den som vill ha kraftfullare resultat (fukt, lyster och förfinad struktur på huden) rekommenderas en kur, 1 behandling i veckan under 6-8 veckor.

1000 kr/beh.

Läs mer om Dermaceutic här »
ENERPEEL® Kemiska Peels

Sveriges enda CE-märkta Peels.

Ordet “Peel” betyder att skala, flaga eller fjälla av. Behandlingen syftar till att dels ge en omedelbar “skada” på huden med syfte att ge en hudslipande effekt som jämnar ut hudens struktur och ger lyster samtidigt som en serie kedjereaktioner startar som i sin tur förbättrar/föryngrar huden genom olika vävnadsstimulerande processer.

Enerpeel utför vi för kunder som önskar specialiserad hudvård för specifika hudtillstånd/hudproblem. Det kan vara Akne, grov/fet hud,, foto- och ljusskadad hud med pigmenteringar, ytliga kärl mm. Känslig hud som är torr, rodnar lätt eller mer eksemliknande hudutslag samt rosacea.

Pris från 1395 kr

Läs mer om Enerpeel här »

PRX-T

NÅLFRI BIOREVITALISERING

PRX-T33 är nästa generations “Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens kunders behov av effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård.

PRX-T 33 är en hudföryngrande medicinteknisk produkt av högsta kvalitet! Behandlingen är en kraftfullt anti-åldrande metod helt utan nålar som återställer hudens bästa utgångsläge och hudhälsa på naturlig väg. Behandlingen kombinerar resultatet av fillers och kemiska peels, något som tidigare inte varit möjligt att göra i en och samma behandling.

• Ingen “frosting” eller “down-time”
• För alla hudtyper och alla årstider
• Patenterad formula med TCA 33% och väteperoxid
• Vetenskapligt dokumenterad Medical Device CE-märkt klass I

Den perfekta träningen för din hud

• Ökad cellförnyelse
• Stimulerar hudens naturliga tillväxtfaktorer
• Djupt fuktgivande
• Återskapar fyllighet och vitalitet
• Reducerar rynkor/linjer
• Reducerar oönskad pigmentering och främjar jämn hudton
• “Boostar” hudens funktioner

1995 kr / behandling

Så här går behandlingen till

Vi tvättar ansiktet och avlägsnar make-up. Sedan appliceras 3 lager av PRX-T33. Den ligger på några minuter, beroende på reaktion av huden. Peelen avlägsnas sedan med vatten. Vi avslutar med en lugnande, vårdande kräm och ICE-mask. För bästa och en mer långvarig effekt, bör behandlingen upprepas 3-6 ggr med 1 veckas mellanrum.

Hemmavårds produkter för 7 dagar ingår i behandlingen.

Boka tid

Behandlingar utförs vardagar mellan 8.00-19.00 och går att boka mellan 11.00-15.00 i butiken eller via telefon: 0910-56000.

Använd också gärna vår internetbokning, där du enkelt registrerar dig och bokar behandlingar på tider du själv väljer!

ONLINE-TIDSBOKNING

Observera!
Vid avbokning/ombokning ber vi er meddela oss detta på telefon 0910-56000. Om vi inte är tillgängliga att svara, tala då in ditt meddelande på vår telefonsvarare. Gäller även helger.
Vi tar ej emot avbokningar via mail. EJ avbokad tid senast 24 timmar innan behandling debiteras enligt gällande prislista.

Aqua Spa

Stationsgatan 8
(du hittar oss i Skellefteå Stadshotell)
931 31 Skellefteå
Tel: 0910-560 00
E-post: aquaspabutik@gmail.com

Samarbetspartners


Följ oss på