• Enerpeel-behandling

Avancerad hudvård

För dig med problemhy eller önskan om mer resultatinriktad hudvård finns medicinska behandlingar så som B-peel, C-Peel, Milkpeel från Dermaseutic, Dermapen/Dermastamp, Enerpeel och Herbs2peel. För detta behövs konsultation.

Infuzion System


Behandlingen jämförs med en skinbooster som görs med nålar och injektioner, vilket har varit det enda sättet att få ner hyaluronsya tidigare, men med denna behandling används inga nålar, så du kan gå tillbaka till jobbet utan missprydande rodnader, svullnader och blåmärken. En fördel gentemot fillers är att Infuzion-systemet fördelar hyaluronsyran jämt i alla hudceller och är därför en mycket effektiv behandlingsmetod vid mörka ringar under ögonen, där huden är som tunnast och mest svårbehandlad (det görs sällan fillers här, då resultatet lätt kan bli ojämt).

I serumet på 5 ml som slussas in finns även 52 vitaminer, mineraler, aminosyror samt antioxidanter som bl.a. stimulerar och ökar kollagen-och elastinproduktionen i huden, vilket bibehåller och förnyar hudens spänst och elastisitet.

Ansikte: 1900 kr, Paketpris 3ggr: 5200 kr
Ansikte + Hals: 3500 kr, Paketpris 3ggr: 9500 kr
Händer eller Dekolletage: 1900 kr, Pktpris 3ggr: 5200 kr
Volymizer: 2200 kr, 3ggr. 6000 kr

Läs mer här »

Ört-peels


Herbs2peel

Herbs2peel är en framgångsrik, beprövad och naturlig peelingmetod för hudföryngring, baserad på en blandning av rena örter. Hela kompositionen är helt fri från kemiska ämnen, syntetiska bindemedel och slipmedel, utan några toxiska biverkningar. Blandningen av örter innehåller proteiner, kolhydrater, vitaminer, enzymer, phytohormoner, mineralsalter, tanniner och spårämnen.

Vi utför B-peel och C-peel
B-peel 30 min: 995 kr
C-peel 60 min: 2500 kr

B-peel, beautyflash, snabb effektiv cellförnyelse och uppfräschning. Passar de flesta hudtyper.
C-peel, Corrective peel. För dig med grov hy, solskador, postinflammatoriska hyperpigmenteringar, melassma, åldrande hud med linjer och rynkor. Konsultation krävs.

Dermapen


Dermapen/Dermastamp CE-märkt hudvård

Dermapen/Dermastamp är en medicinsk behandlingsform där vi arbetar med en penna med ett nålhuvud.

Vi utför Dermapen/Dermastamp på hud som är strukturskadad, har ärr eller vill få en jämnare yta med fin lyster. Vi kan punktbehandla eller utföra behandlingen över hela ansiktet. Som kund bör du veta att det alltid finns en referensläkare som står bakom våra behandlingar, ngt som försäkrar den kvalité vi vill ge dig. Effektivitet, resultat men också säkerhet.

Dermapen/Dermastamp bör göras i tre behandlingar, med en månads mellanrum: 3 x 2500 kr

Enstaka behandlingar efter rekommendation.
Läs gärna mer här »

Dermapen

PRX-T


Den perfekta träningen för din hud.

  • Ökad cellförnyelse
  • Stimulerar hudens naturliga tillväxtfaktorer
  • Djupt fuktgivande
  • Återskapar fyllighet och vitalitet
  • Reducerar rynkor/linjer
  • Reducerar oönskad pigmentering och främjar jämn hudton
  • “Boostar” hudens funktioner

1995 kr / behandling

Kemiska Peels


Milkpeel/Mandelsyra – peels på hög nivå

Pensling mjölk-el. mandelsyra i hög koncentration för dig som är van vid AHA-produkter. En specialistbehandling med inriktning på specifika behov. Ger kraftfulla resultat på fina linjer, pigmenteringar/solskador och förstorade porer. En behandling ger dig mjukare, fräschare hud med ny lyster.
Milkpeel / Mandelsyra 1500 kr/beh.

För den som vill ha kraftfullare resultat (fukt, lyster och förfinad struktur på huden) rekommenderas en kur, 1 behandling i veckan under 6-8 veckor.
1000 kr/beh.

Läs mer om Dermaceutic här »

ENERPEEL® Kemiska Peels

Sveriges enda CE-märkta Peels.

Ordet ”Peel” betyder att skala, flaga eller fjälla av. Behandlingen, som har lång tradition, syftar till att dels ge en omedelbar ”skada” på huden med syfte att ge hudslipande effekt som jämnar ut hudens struktur och ger lyster samtidigt som en serie kedjereaktioner startar som i sin tur förbättrar/föryngrar huden genom olika vävnadsstimulerande processer.

Enerpeel utför vi för kunder som önskar specialiserad hudvård för specifika hudtillstånd. I vardagsmun ofta kallad problemhud. Det kan vara Akne, grov/fet hud, rosacea, foto- och ljusskadad hud med pigmenteringar, ytliga kärl mm. Extremt känslig hud som är torr, rodnar lätt eller mer eksemliknande hudutslag.

Pris från 1395 kr

Läs mer om Enerpeel här »

Omnilux


Påskyndar läkning och lugnar huden.
Omnilux maximerar fukten i huden, “kickar igång” huden och ger ny energi. Både för kropp och själ.

30 min: 500 kr
(350 kr i samband med annan ansikts-behandling)

I kur om 14 beh. 4500 kr.

Relaterade produkter


Alex Cosmetic

Dermaceutic puff

Synchroline puff

Tebiskin puff

Dermaroller puff

Enerpeel puff