Dermaceutic

Ett team franska biokemister, hudläkare och estetiska kirurger som är specialiserade på ansiktets föryngring har velat erbjuda sina patienter tekniskt avancerade hudvårdsprodukter som komplement till sina medicinska och kosmetiska behandlingar. Ur denna forskning har Dermaceutic tillkommit – ett komplett program med cosmeceuticals för att förbereda, optimera och förlänga effekten av deras ingrepp.

Dermaceutics laboratorier var bland de första i världen att utveckla produkter med ingredienser som hyaluronsyra, stabiliserad vitamin C och glykolsyra. De innehåller en unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster.

Dermaceutic fokuserar på tre viktiga områden för hudföryngring: Skydd, stimulering och reparation.

Produkterna förbereder, optimerar, reparerar och förlänger resultatet av peeling, laserslipning, utfyllning av rynkor samt kirurgiska ingrepp. Dermaceutic får endast säljas av diplomerade hudterapeuter samt plastikkirurger och läkare.

Tänk på att vänja in huden när du börjar använda hudvårdsprodukter med glykolsyra. Initialt kan man uppleva en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar som kan blomma upp. Detta är en del av utrensningsprocessen som sker i början och är helt normalt.

Milkpeel

Dermaseutics peel-behandling utförs endast av auktoriserade hudterapeuter hos oss.

Milkpeel är en typ av behandling där vi använder Mjölksyra, Glykol och Salicyl-syra med lågt PH-värde som penslas på huden under kontrollerade former och en exakt tid.
Passar dig som vill ha en jämnare hudton, bättre fuktighet och mindre porer. Synbart resultat redan efter första penslingen.
Först rengörs huden noga, prepareras och ”nollställs” inför kommande syra- applicering. Det pirrar aningen i huden då syran applicerats och lösningen ligger på huden några minuter. Därefter neutraliseras syran med vatten. Ansiktet torkas torr och efter behandlingen lägger vi på en recovery-creme från Dermaceutic. Du går hem och undviker att tvätta dig första dygnet.

Resultat: Huden blir rejält återfuktad och får lyster direkt efter behandlingen. Efter två dagar kan du bli torr i huden men efter en vecka är ansiktet som bäst och känns spänstig, fräsch och full med lyster.

Milk Peel – Mot fina linjer, tråkig hy och tråkig hudton
 • Återställer huden med lyster
 • Stimulerar epidermis tillväxt
 • Reglerar oljig hud och förstorade porter
 • Förbättrar fina linjer och rynkor
 • Jämnar ut hudtonen
 • Förbättrar verkan från din dagliga hudvård
Varför välja en behandling med Milk Peel?
 • Passar för alla hudtyper
 • Säkert, Går snabbt och tar endast 20 min
 • Ingen återhämtningstid
 • Lite eller ingen flagning av huden
 • Optimal kombination av 3 ingredienser
 • Förbättrar andra kosmetiska behandlingar (dermaroller, botox, fillers)
 • Aktiva Ingredienser
Milk Peel – Glykolsyra, mjölksyra & salicylsyra – pH 1.9

Allmänna kontraindikationer för alla produkter som innehållande syror (tex AHA-syra) är att inte blanda olika serier mellan varann då du ska göra kemsika peels. Använder du exfolierande produkter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före en peelbehandling. Vi uför ej peels på solskadad (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använder du receptbelagda produkter eller mediciner vill vi veta det innan. Vid användning av krämer som t.ex. Aberela, Retinova, Zorac, Difterin vill vi att du väntar minst 3 månader efter avslutandet av dessa crèmer innan du gör en peel behandling.

Vid Roacutan behandling ska du vänta minst 6 månader innan vi behandlar dig.

Vårt hemvårdsprogram från Dermaseutic består av enkla, potenta hemvårdsrutiner. Fåtal produkter alla specifikt utvecklade för krävande hudvård. Våra hudterapeuter ger dig tips om bästa hemmaprogrammet för just din hud.

Välkommen in och testa.

Boka tid

Behandlingar utförs vardagar mellan 8.00-19.00 och går att boka mellan 11.00-15.00 i butiken eller via telefon: 0910-56000.

Använd också gärna vår internetbokning, där du enkelt registrerar dig och bokar behandlingar på tider du själv väljer!

ONLINE-TIDSBOKNING

Observera!
Vid avbokning/ombokning ber vi er meddela oss detta på telefon 0910-56000. Om vi inte är tillgängliga att svara, tala då in ditt meddelande på vår telefonsvarare. Gäller även helger.
Vi tar ej emot avbokningar via mail. EJ avbokad tid senast 24 timmar innan behandling debiteras enligt gällande prislista.

Aqua Spa

Stationsgatan 8
(du hittar oss i Skellefteå Stadshotell)
931 31 Skellefteå
Tel: 0910-560 00
E-post: aquaspabutik@gmail.com

Samarbetspartners


Följ oss på