Övriga behandlingar

Vi erbjuder många typer av behandlingar med genomgående hög kvalité. Öron-håltagning och tandblekning utförs med våra allra skonsammaste metoder.

Öron

Håltagning

Med sterila produkter, hygieniska metoder och hudvänliga smycken sätter vi alltid din hud och din hälsa främst. Av extra hänsyn till barnen utför vi dubbelhåltagning, för att det ska gå snabbare, utan att kompromissa med säkerheten.

Ett hål: 309 kr
Två hål: 459 kr

Öronljus

Vaxljus för rengöring av örongången

500 kr

Tandblekning

Att kunna få vitare tänder på endast ett kort besök är väldigt populärt. Att det dessutom inte är skadligt för tänderna är fantastiskt! Hållbarheten varierar och ingen tandblekning är bestående. Eftersom dina tänder i första hand blivit missfärgade av livsstil så kommer de gradvis bli missfärgade igen.

Hos oss är du trygg! Vår tandblekning är skonsam då den innehåller mindre än -0.1% väteperoxid, tillverkas här i Europa och kan ge flera nyanser vitare tänder på ett besök. Skötselråden du får med dig från salongen behöver man endast följa noga i 3 dygn. Med vår tandblekning kan du fortsätta njuta av is drinkar och glass utan förhinder.

Om du behandlas för rotfyllning eller har hål i tänderna rekommenderas först en avslutad behandling hos tandläkare. Vid graviditet, amning och kemoterapi finns det ingen dokumenterad risk, men man bör följa försiktighetsprincipen. Vi avböjer att bleka tänderna på personer under 18 år.

Vi har en trygg, grundläggande och bra yrkesutbildning inom skonsam kosmetisk tandblekning. Vår tandblekning följer läkemedelsverkets regler samt svensk och europeisk lagstiftning för salong & klinik.

Välkommen att boka din tid!

Tandblekning, 1400 kr
Hållbarhet ca. 6-12 månader.

Boka tid

Behandlingar utförs vardagar mellan 8.00-19.00 och går att boka mellan 11.00-15.00 i butiken eller via telefon: 0910-56000.

Använd också gärna vår internetbokning, där du enkelt registrerar dig och bokar behandlingar på tider du själv väljer!

ONLINE-TIDSBOKNING

Observera!
Vid avbokning/ombokning ber vi er meddela oss detta på telefon 0910-56000. Om vi inte är tillgängliga att svara, tala då in ditt meddelande på vår telefonsvarare. Gäller även helger.
Vi tar ej emot avbokningar via mail. EJ avbokad tid senast 24 timmar innan behandling debiteras enligt gällande prislista.

Aqua Spa

Stationsgatan 8
(du hittar oss i Skellefteå Stadshotell)
931 31 Skellefteå
Tel: 0910-560 00
E-post: aquaspabutik@gmail.com

Samarbetspartners


Följ oss på