Vilka är vi?

Aqua Spa startades 1999 och ägs sedan 2018 av Anne-Marie Anderbrant. Under åren har Aqua Spa vuxit fram till ett av Sveriges finaste dagspa. Hos oss finner du bara välutbildad personal, alla med gedigna kunskaper och mångårig praktisk tjänst. Vi satsar på service och vill ge det lilla extra till våra besökare.

Vår butik är välfylld med marknadsledande hudvårds- och makeup-märken, vi håller oss uppdaterade via kurser och utbildningar under året – allt för att kunna erbjuda det senaste och mest effektiva behandlingarna för just dig. För oss är kvalité och service lika viktigt som den lugnande hand som ger dig din personliga omvårdnad.

Ni finner oss på Stationsgatan 8 i Skellefteå, inne på Stadshotellet. Vi möter upp våra kunder här, och har även fin dialog via mail, Facebook och Instagram.

Personalen

Anne-Marie Anderbrandt

Ägare av Aqua Spa.
Auktoriserad Hudterapeut, Gesällbrev Medlem SHR. Certifierad Fibroblast, Dermapen/Dermaroller, Dermapen cryo, microdermabrasion, IPL & tandblekerska.

“Stort tack till alla Ni fina kunder som jag har fått och får ta hand om, det är Ni som gör mitt jobb så givande och bra”

Malin Ekblom

Auktoriserad hudterapeut, Gesällbrev SHR. Certifikat i Dermaroller, Enerpeel och Synchroline.

“För mig är mitt jobb inte bara ett jobb utan det är mitt stora intresse som jag får hålla på med varje dag och hur fantastiskt är inte det!”

Susanne Eriksson

Certifierad Massageterapeut, spaterapeut. LPG och PRO Shock ice.
susanne@aquaspa.se

“Variationen i mitt jobb är ett av det bästa i mitt yrke. Lägg därtill alla fantastiska möten med kunder”

Michelle Nord

Microblading-mästare. Diplomerad nagelteknolog & fransstylist. Make-up artist & tandblekerska.

“Att få jobba med mitt intresse är ett privilegium, och min hunger att utvecklas i det jag gör är min drivkraft”

Emelia Kjell

Boka tid

Behandlingar utförs vardagar mellan 8.00-19.00 och går att boka mellan 11.00-15.00 i butiken eller via telefon: 0910-56000.

Använd också gärna vår internetbokning, där du enkelt registrerar dig och bokar behandlingar på tider du själv väljer!

ONLINE-TIDSBOKNING

Observera!
Vid avbokning/ombokning ber vi er meddela oss detta på telefon 0910-56000. Om vi inte är tillgängliga att svara, tala då in ditt meddelande på vår telefonsvarare. Gäller även helger.
Vi tar ej emot avbokningar via mail. EJ avbokad tid senast 24 timmar innan behandling debiteras enligt gällande prislista.

Aqua Spa

Stationsgatan 8
(du hittar oss i Skellefteå Stadshotell)
931 31 Skellefteå
Tel: 0910-560 00
E-post: aquaspabutik@gmail.com

Samarbetspartners


Följ oss på