Hydrafacial

Synergi+ är utvecklad för att ytterligare förstärka effekten av andra professionella produkter och är det perfekta komplementet till traditionella skönhetsbehandlingar. Valmöjligheterna är många och anpassas efter din huds behov. Med Synergi+ kan man behandla året om och på samtliga hudtyper.

Fyra tekniker

Med 4 olika handtag anpassas och skräddarsys behandlingarna efter varje kunds behov:

DEEP WASH TECHNOLOGY
Vakuum tillsammans med en specialutformad topp bildar microbubblor som blandas med närande vätskor och ger en djuprengörande effekt som exfolierar och ger näring till huden. I tre olika steg rengörs huden med Deep Wash Solutions för en perfekt ansiktsrengöring.

ACTIVE SKIN TECHNOLOGY
Detta handtag skapar en reaktion (Bohreffekten) i huden med hjälp av Active Skin Capsule (aktiv kolsyretablett) tillsammans med någon av de två gelerna. Bohreffekten ger sänkt pHvärde i vävnaden vilket medför att hemoglobinet stimuleras att frigöra syre och att blodkärlen expanderar. Den ökade blodcirkulationen och syrehalten i blodet leder till ökad cellförnyelse och friskare hud. Nedslussning av Keep It Bright Gels aktiva ingredienser i huden leder dessutom till jämnare hudton och reducerad pigmentering. All U Need Gel har en hudföryngrande effekt som reducerar och minimerar fina linjer och rynkor samt verkar uppstramande och återfuktande.

KEEP IT YOUNG TECHNOLOGY
Detta handtag med traditionell radiofrekvens värmer upp huden och stimulerar fibroblasterna, för en direkt synlig uppstramande och hudföryngrande effekt.

DEEP INJECT TECHNOLOGY
Högfrekvent ultraljud genererar värme och stimulerar huden på djupet samtidigt som det skapar mellanrum mellan cellerna vilket medför att den aktiva substansen kan tränga djupt ner i huden. Nedslussning av
Renew Yourself (Hyaluronic concentrate) påskyndar metabolismen i hudceller, ökar blodcirkulationen, minskar porer, reducerar fina linjer och rynkor, återfuktar och ger ett fint lyster i huden.

Logo Synergi+

BEHANDLINGSOMRÅDEN
• Ansikte
• Ögon
• Hals
• Decoltage
• Handrygg

BEHANDLINGSEFFEKTER
• Huduppstramning
• Cellförnyelse
• Minimering av fina linjer och rynkor
• Jämnare hudton
• Ökad blodcirkulation
• Ökad syresättning i huden
• Ökad lyster
• Djuprengöring
• Minimering av porer

SÅ GÅR BEHANDLINGEN TILL
Synergi+ behandling är en smärtfri behandling som endast ger en viss värmekänsla i huden. Efter konsultation och hudanalys bäddas kunden ner och behandlingen utförs efter hudens behov. Då denna behandling skräddarsys kan behandlingarna se olika ut från gång till gång. Efter behandlingen känns huden uppstramad med en rodnad samt viss värmeutveckling i huden. Detta lägger sig snart och man kan med fördel gå till jobbet direkt efter behandlingen.

ATT TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLING
Vi rekommenderar passande hudvård samt att alltid använda solskydd för att bibehålla en välmående hud. Vi rekommenderar även att avstå från cirkulationsökande aktiviteter som t.ex. träning, sol eller bastu samma dag som behandling.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR KRÄVS?
Behandlingen kan utföras en gång för ett quickfixresultat. För ett mer långvarigt resultat bör behandlingen återupprepas i en kur mellan 5-10 behandlingar 2-4 ggr per månad. Efter avslutad kur kan man med fördel underhålla resultatet med en behandling varannan månad. Resultatet varierar från kund till kund då alla har olika förutsättningar och olika hudkondition.

Före & Efter

Boka tid

Behandlingar utförs vardagar mellan 8.00-19.00 och går att boka mellan 11.00-15.00 i butiken eller via telefon: 0910-56000.

Använd också gärna vår internetbokning, där du enkelt registrerar dig och bokar behandlingar på tider du själv väljer!

ONLINE-TIDSBOKNING

Observera!
Vid avbokning/ombokning ber vi er meddela oss detta på telefon 0910-56000. Om vi inte är tillgängliga att svara, tala då in ditt meddelande på vår telefonsvarare. Gäller även helger.
Vi tar ej emot avbokningar via mail. EJ avbokad tid senast 24 timmar innan behandling debiteras enligt gällande prislista.

Aqua Spa

Stationsgatan 8
(du hittar oss i Skellefteå Stadshotell)
931 31 Skellefteå
Tel: 0910-560 00
E-post: aquaspabutik@gmail.com

Samarbetspartners


Följ oss på