• Erbjudanden - Jul 2016

Erbjudanden

Aqua Spa Julklappstips 2017

IPL


Vi har sedan 2001 arbetat med IPL (Intensivt pulsat ljus) för att ta bort generande hårväxt på kroppen, både i ansiktet och på kroppens olika delar (bikini, axiller, ben, rygg och armar mm).
Vi kan tryggt säga att vi är väl dokumenterad och beprövad i ämnet IPL. Vi innehar dessutom SHRs Certifikat för IPL och Laser. En trygghet för dig som kund. Maskinen är en Powerlite från Preswede, en av marknadens bästa – På salongen finns i dagsläget två 🙂

Du kan hos oss få rekommendationer, vägledning och hjälp. Kostnadsfria konsultationer bokas enkelt i vår reception.

IPL finns dessutom för dig som har oönskade pigmentfläckar i ansikte, på dekolletage och händer. Kärlskador i form av ”spiders” eller tunna ådernät på tex. kinderna. Vi tar enkelt bort dessa, lämnar din hud fin och stärkt.
IPL ger omedelbara ”lifting”effekter och kickar igång collagen och elastinproduktionen i huden.
Skin tightning, det moderna alternativet till enklare ansiktslyft med rent ljus.
Fråga oss gärna mer.

Detox


B peel från Alex Cosmetic. Här tillsammans med Black mask. Full- laddad behandling med antioxidanter, mineraler, spårämnen och örtextrakt. Den svarta masken innehåller bl a aktivt kol som hjälper till att dränera huden på slagg och smuts. Aktivt kol ha kraftfull detox effekt (antibakteriell & antifungiral).
Masken absorberar och drar ut toxiner och smuts, samtidigt som den återmineraliserar (magnesium, calcium, potassium & phosphate)
Por- sammandragande effekt, lyster (Oleanolic Acid & Nordihydroguaiaretic Acid (NDGA) & Mastic Tree) reglerar och hjälper till att motverka blemmor, rodnad, bakteriell tillväxt samt reducerar stora porer. Låter huden bli klar och fräsch.
Vitamin B 6 rengör och reglerar sebumproduktionen för att bibehålla en god hudkvalite.
Unik Bamboo struktur ger maximalt lyft för omedelbart synbar ”lift”effekt.

Kosmetisk pigmentering annons

Presentkort

Den enkla men så uppskattade presenten! Hos oss köper du för valfri summa som du själv bestämmer.
Visst vet du om att du kan använda dina friskvårdspengar hos oss? Massage och fotvård är berättigade friskvårdsavdrag för arbetsgivare.
Varför inte testa?

Vi har paketlösningar för dig som vill ge något lite extra.
Passa på att fråga då du kikar förbi på salongen. Vi har öppet extra länge inför jul.
Varmt välkommen.