Synchroline

SYNCHROLINE är en klassificerad Avancerad Hudvård utvecklad av Dr. Paoli Ambrosi, Italien. Med kliniska ingredienser som behandlar orsaker framför symptom erbjuds specifika lösningar för speciella och mer krävande hudtillstånd. De första produkterna som skapades (1700-tal) för att stärka hudens barriär och främja optimal hudhälsa (Terproline), utvecklades i familjen De Paolis historiska apotek och receptet är idag fortfarande oförändrat. Synchroline kombinerar kliniska ingredienser med medicinalväxter, för att på bästa sätt förebygga, motverka och behandla dessa hudtillstånd. Hudvårdsprodukterna är skapade för att samverka med traditionell medicinsk behandling (ENERPEEL).

Synchroline logo

Produkterna


Synchroline består av olika serier, var och en utvecklad för att däri förstå den komplexa bakgrund som orsakar olika hudtillstånd. Genom att samverka med huden, snarare än behandla symptom ges maximal effekt på minimal tid. Varje serie har noga studerats och kliniskt prövats för dokumenterad effekt för alla olika hudtyper och hudtillstånd.

 • Terproline
  Serie med reparerande och barriärstärkande egenskaper, bygger fasthet, spänst och bra på ärr och strier.
 • Aknicare
  Serie för behandling av akne och aknerelaterade tillstånd i huden.
 • Thiospot
  Serie som reducerar pigmentförändringar genom att hämma enzymet tyrosinas.
 • Rosacure
  Serie för den känsliga (Rosacea) och rodnadsbenägna huden.
 • Sensicure
  Serie för reaktiv hud och känslig, irriterad hud.
 • Synchrovit
  A-vitaminbaserad (retinolpalmitat) vård med C-vitamin för effektiv cellregenerering och lyster. Hudföryngring för mogen hud.
 • Hydratime
  Kraftfullt fuktgivande och reparerande egenskaper.
 • Nutrition
  Närande och fettberikande till riktigt torr hud.
 • Lipoacid
  Effektiv hudföryngring med kraftfulla anti-oxidanter och fettsyror för ljus- åldrad hud.
 • Sunwards
  Riktigt riktigt bra solskyddsprodukter.

CE-Märkta


Synchroline hör till gruppen CE-märkta hudvårdsprodukter (medicintekniskt klassade produkter). CE-klassning tillåter till skillnad mot kosmetiskt klassade produkter, specifika substanser och högre koncentrationer av aktiva ingredienser. Synchroline erbjuder för- & eftervård vid bl a Kemiska Peels, IPL/Laser och Microneedling. Såklart även en bra året om vård för din hud i alla lägen.

Invänjning av nya hudvårdsprodukter


Tänk på att vänja in huden när du byter hudvårdsmärke och inte börja med alla produkter samtidigt. Det tar ca 2-8 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter och innan du ser en tydlig förbättring. Initialt kan man uppleva en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar som kan blomma upp. Detta är en del av utrensningsprocessen som sker i början och är helt normalt. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden.

Synchroline produkter

Rosacure, serien för dig som vill ha trygg hudvård till en känslig Rosacea.