Om oss

Aqua Spa startades 1999 av Helen Nordström och togs över av Anne-Marie Anderbrant 2018. Under åren har Aqua Spa vuxit fram till ett av Sveriges finaste dagspa. Hos oss finner du bara välutbildad personal, alla med gedigna kunskaper och mångårig praktisk tjänst. Vi satsar på service och vill ge det lilla extra till våra besökare.

Samtliga hudterapeuter hos oss är alla personliga medlemmar i SHR, där alla innehar Gesällbrev. Vår massör är certifierad massör och spa-terapeut.

Vår butik är välfylld med marknadsledande hudvårds- och makeup-märken, vi håller oss uppdaterade via kurser och utbildningar under året – allt för att kunna erbjuda det senaste och mest effektiva behandlingarna för just dig. För oss är kvalité och service lika viktigt som den lugnande hand som ger dig din personliga omvårdnad.

Ni finner oss på Stationsgatan 8 i Skellefteå, inne på Stadshotellet. Vi möter upp våra kunder här, och har även fin dialog via mail, facebook och instagram besök oss gärna här…

Öppettider butik


Vardagar 9.00-17.00
Lördag 11.00-14.00

Öppettider under sommaren:

Juli och Augusti vardagar 10.00-16.00, lördagar stängt.

Vissa dagar håller vi även öppet kvällstid, liksom under vissa helger.
Skicka gärna en mailförfrågan till aquaspabutik@gmail.com.

Kontaktuppgifter


Skellefteå Stadshotell
931 31 Skellefteå
Tel: 0910-56000,

E-post: aquaspabutik@gmail.com
Aqua Spa på Facebook »

OBS! Tidsbokning sker via telefon eller personlig kontakt via butiken. Använd gärna vår internetbokning. Klicka in via startsidan på vår hemsida. Här registrerar du dig enkelt och sen kan du boka de behandlingar du vill – på tider du själv väljer!

Personalen


Tillsammans är vi ett starkt sammansvetsat team med flera olika kvalitétsinriktningar.
2019 firade Aqua Spa 20 år som dagspa.

Anne-Marie har gesällbrev och är SHR ansluten hudterapeut. Certificerat inom Fibroblast, Dermapen/Dermaroller, Enerpeel, IPL, Dermaceutic, Herps2peel, Microdermabration (Hudslip).

Susann och Malin innehar gesällbrev och är SHR anslutna hudterapeuter,
De har certificerat inom Dermaroller och Enerpeel/Syncroline, Dermaceutic, Herbs2peel samt personliga certifikat inom IPL.
Susann har SHRs Certifikat för IPL

Susanne Eriksson är salongens certifierade massör och spa-terapeut. LPG, Pro shock ice samt kraniosakral terapeut.

Michelle Nord är certifierad i microblading (Nordic Brows), samt diplomerad nagelteknolog & fransstylist. Utför även vaxning & makeup.

Aqua Spa - korridor

Anne-Marie Anderbrandt

Anne-Marie Anderbrandt

Ägare av Aqua Spa
Auktoriserad Hudterapeut,Gesällbrev Medlem SHR

Certifierad Fibroblast, Dermapen/Dermaroller, Dermapen cryo, microdermabrasion, IPL.  

Efter 10 år som Tandsköterska och en del år på kontor, kom jag till Sverige från Danmark/Köpenhamn, jobbade åt min man, sköte kontoret i hans företag, barnen blev stora och jag fick chansen 2003 att jobbar som elev till Helen Nordström här på Aqua spa.

Det har alltid varit en dröm för mig att få jobbar med hudvård eftersom jag själv har haft dålig hud som ung, därför brinner jag lite extra för att hjälpa med problemhuden, jag jobbar mycket med resultat inriktat hudvård så som slipningar (microdermabration)AHA, Dermapen (microneedling) och har fått mycket fina resultat på bl.a acne,ärr,torr och känslig hud samt ålders relaterade behandlingar, där jobbar jag med Plasmaljus (Fibroblast). Jag gör även sköna avslappnade behandlingar som fotvård och kroppsbehandlingar, för mig är det viktigt att du känner dig avslappnad och lugn när du är klar med din behandling.

Stort tack till alla Ni fina kunder som jag har fått och får ta hand om, det är Ni som gör mitt jobb så givande och bra.

Kontakta mig gärna på: info@aquaspa.se

/ Anne-Marie Anderbrant

Susann Öhlund

Susann Öhlund

Auktoriserad hudterapeut SHR,Gesällbrev
Certifikat i Dermaroller, Synchroline och Enerpeel, IPL
susann@aquaspa.se

Jag är auktoriserad Hudterapeut, tog min examen vid Yrkeshögskolan för hudvård och spa i Stockholm. Har hunnit med att jobba både på salong, med försäljning i varuhus och större spaanläggningar. Nu är jag tillbaka i min hemstad Skellefteå och jag älskar att gå till jobbet varje morgon.
Detta tack vare mina fina kolleger och kunder.
Resultat, noggrannhet och total närvaro är för mig en självklarhet i mitt yrke.
Jag brinner för att jobba med de resultatinriktade behandlingar och de produkter vi valt att utföra och sälja hos oss. Men även att utföra avslappnande och lugnande behandlingar där jag märker att kunden går hem rofylld – det gör även mig rofylld. Jag ser dig och utformar behandlingen efter dina behov och eventuella hudproblem.
Varmt välkommen till mig!

Malin Ekblom

Malin Ekblom

Auktoriserad hudterapeut, Gesällbrev SHR
Certifikat i Dermaroller, Enerpeel och Synchroline

Mitt intresse för hudvård började redan på gymnasiet då jag valde att göra mitt specialarbete.

jag beslöt mig sedan för att hudterapeut var det jag ville jobbar med så 2012 tog jag min examen på Elisabethskolan i Göteborg och blev då auktoriserad hudterapeut med Cidescoexamen. Några år senare fick jag även mitt Gesällbrev.

innan jag och min familj flyttade tillbaka hit till min hemstad hann jag även med att jobba på Elite Wellness i Göteborg.

Min passion inom yrket är att jag får hjälpa dig som kund med allt ifrån mer avancerad hudvård med resultatinriktade mål till att ge dig som kund en lugn och avslappnande behandling där fokus ligger på vila och avkoppling.

För mig är mitt jobb inte bara ett jobb utan det är mitt stora intresse som jag får hålla på med varje dag och hur fantastiskt är inte det!

Susanne Eriksson

Susanne Eriksson

Certifierad Massageterapeut, spaterapeut
susanne@aquaspa.se

Målet att hitta drömjobbet startade 2004 när jag började arbeta som massör efter diplomerad utbildning på friskvårdslinjen på Medlefors fhs. Arbetade ute på företag med behandlande massage, och i nära samarbete med kiropraktik. Vidareutbildade mig därefter i Umeå, på Svenska Massage Akademin, finsk klassisk massage & idrottsmassage. 2006 var året då jag genom Kerstin Florian utbildades till spa-terapeut. Har jobbat/jobbar på Källan sen dess och började här på Aqua 2009. Två år senare startade jag eget.

Av att ge behandling får jag så mycket energi och glädje tillbaka. Extra energi att heja på mitt hockeylag, Skellefteå AIK., lycka & återhämtning finner jag i Göteborgsresor till min dotter.

Variationen i mitt jobb är ett av det bästa i mitt yrke. Lägg därtill alla fantastiska möten med kunder.
Ni är -ligt välkomna på massage, anpassat för just dig, problem eller bara en avkopplande stund.
Frans- & brynfärg – Forma & färga bryn & fransar som framhäver & tydliggör dina drag.
Avslappnande ansikts- och kroppsbehandlingar.
Jobbar även med maskiner.
LPG – Bindvävsbehandling.
Pro shock – Celluliter & fettdepåer.
Kraniosakral – Läka i stillhet, hjälp till självläkning.

Målet är nått, jag har hittat mitt drömjobb
Tack alla härliga kunder & välkommen till nya.

Michelle Nord

Certifikat i microblading (nordic brows).
Diplomerad nagelteknolog & fransstylist.
Vaxning & makeup.

I över ett decennium har jag haft turen att arbeta inom skönhetsindustrin.
Att få jobba med mitt intresse är ett privilegium, och min hunger att utvecklas i det jag gör är min drivkraft.
Det är alltid lika kul att få se ett direkt resultat av mina behandlingar och att ge personlig service och noggrannhet under mina behandlingar är för mig en självklarhet.

I en stressad vardag är det så viktigt att få tid för sig själv! Vid ditt besök hos mig kan du koppla av och unna dig ett par snygga naglar, en fransförlängning eller varför inte dom där brynen du alltid drömt om att ha, den behandlingen du faktiskt förtjänar.

Välkommen!