• Nagellack - Hand-Fot-Vaxning topp

Hand / Fot / Vaxning / Tänder

Vill du ha vackra händer och starka snygga naglar?

Nagelvård


Nagelförlängning 1150 kr
(Din nagel byggs & förlängs i önskad längd)

Förstärkning 850 kr
(Vi förstärker nagelytan & arbetar med din nuvarande längd)

Återbesök 750 kr
(3-5 v. efter ditt besök)

En extra kostnad kan tillkomma vid dekorativ handmålning eller andra större dekorationer.

Borttagning av konstnaglar 500 kr

En lätt manikyr passar dig som vill ta hand om dina naturliga naglar. Uppmjukning & ans av nagelband, vi filar dina naglar och polerar upp glans eller lägger glanslack.
Manikyr 30 min 350 kr
Natural nail boost 30 min 400 kr

(manikyr med härdat baslack för spruckna och skivade naglar)

Gellack

Ett lack som kan hålla upp till tre veckor utan att tappa sin glans eller flagna. Efter behandlingen går du direkt ut med hårda, hållbara och torra naglar. En högglansig finish som håller.
OPI Gellack 700 kr
OPI återbesök 650 kr
(Borttagning av gammalt material och omlackering i valfri färg)

Tandblekning


Att kunna få vitare tänder på endast ett kort besök är väldigt populärt. Att det dessutom inte är skadligt för tänderna är fantastiskt! Hållbarheten varierar och ingen tandblekning är bestående. Eftersom dina tänder i första hand blivit missfärgade av livsstil så kommer de gradvis bli missfärgade igen.

Hos oss är du trygg! Vår tandblekning är skonsam då den innehåller mindre än -0.1% väteperoxid, tillverkas här i Europa och kan ge flera nyanser vitare tänder på ett besök. Skötselråden du får med dig från salongen behöver man endast följa noga i 3 dygn. Med vår tandblekning kan du fortsätta njuta av is drinkar och glass utan förhinder.

Om du behandlas för rotfyllning eller har hål i tänderna rekommenderas först en avslutad behandling hos tandläkare. Vid graviditet, amning och kemoterapi finns det ingen dokumenterad risk, men man bör följa försiktighetsprincipen. Vi avböjer att bleka tänderna på personer under 18 år.

Vi har en trygg, grundläggande och bra yrkesutbildning inom skonsam kosmetisk tandblekning. Vår tandblekning följer läkemedelsverkets regler samt svensk och europeisk lagstiftning för salong & klinik.

Välkommen att boka din tid!

Tandblekning: 1395 kr
Hållbarhet ca. 6-12 månader.

Sköna fötter


Unna dina fötter en skön behandling och du får en känsla av välbefinnande i hela kroppen. Vi tar god hand om dina fötter!

Fotvård

Vi utför pedikyr, en kosmetisk fotvård där du först får sitta i varmt fotbad och koppla av. Därefter klipper vi tånaglarna, ordnar nagelband och rensar runt naglarna. Vi behandlar försiktigt eventuella förhårdnader, liktornar och hälsprickor. Fötterna slipas och blir mjuka och sköna igen. Avslutningsvis masseras fötterna med mjukgörande fotcreme.
ca 60 min/650 kr (Gellack i pedikyr + 250 kr)

Hårborttagning


Vaxning

Normalt har vi alla behåring på kroppen. I vissa fall får vi generande eller oönskad hårväxt, vilket kan behandlas. De metoder vi använder är vaxning eller pulserande rött ljus (IPL), Powerlite 600®EX. Hos oss vaxar vi med naturligt vegetabiliskt varmvax. De hår som ska vaxas bör vara minst tre-fem mm långa för bästa resultat. Är du det minsta osäker om det “går” att vaxa, kom in så tittar vi…

Vaxning hela ben inkl. bikini: 850 kr
Halva ben inkl. bikini: 750 kr

Vaxning halva ben: 650 kr
Vaxning bikini eller axill: 450 kr
Vaxning rygg: 500 kr
Braziliansk vaxning: 550 kr
Ansikte helt: 450 kr
Överläpp: 300 kr
Överläpp och Haka: 400 kr

Vill du ta bort ditt hår permanent?

IPL hårbortttagning är ett mer beprövat och effektivt sätt att ta bort generande hår. Du kan läsa mer under fliken IPL / Laser, där vi beskriver ingående behandlingen, vilka resultat du kan räkna med osv.