• Decléor produkter

Decléor

Decleor – Det ledande salongsmärket som bygger på aromaterapi och växternas egna medicinska egenskaper. Underbara dofter, utan kemiska tillsatser och med djupgående verkan för långvarigt resultat. Vi utför behandlingar för både ansikte och kropp med detta härliga SPA-märke.

Decléor är för oss som jobbar på Aqua spa både upplevelse och resultat. Med sina underbara dofter, rena växtextrakt och djupverkande aromaoljor är märket en sinnesnjutning för både kropp & själ.

Decléor logo

Om Decléor


florence_decleor

FLORENCE BENECH
International Director of Decléor Skincare Development.
« When studying Essential Oils, the challenge is to transpose all our historical, and empirical knowledge of their on-skin actions into scientific reality. »

Decléor är Sveriges ledande hudvårdsmärket inom aromaterapi, d v s användandet av koncentrerade aromatiska växtessenser. Märket har funnits i mer än 35 år och kan idag betraktas som ett av världens största spa- märken. I serien finner du produkter för både ansikte och kropp. Ursprungslandet är Frankrike, men idag finns laboratorium och forskningscenter runt om i världen – som just jobbar med framtagande och vidareutveckling av Decléors sortiment.

Decléor består av ett komplett utbud av unika växtbaserade produkter och salongsbehandlingar som ger synbara resultat och maximalt välbefinnande.

Hög kvalitet och goda resultat har gjort Decléor till en ledande serie på hudvårdssalonger och spa, både inom Norden och internationellt. I Sverige har Decléor funnits i över tjugo år. Själv har jag jobbat med märket sedan -94.

Produkterna är baserade på essentiella oljor, växt och havsalgs extrakt samt olika örter och lera. De är fria från parfym, färg och konserveringsämnen. Dessutom är de 100 % naturliga och rekommenderas bl. a av Astma- och Allergiförbundet. Ex. Harmonie serien.

Essenserna är mer djupverkande och effektiva än vanliga växtextrakt. De har också naturligt doftande och konserverande egenskaper, vilket gör dem till ett renare och mer naturligt hudvårdsval. Inga parfymer används.

Söker du ren, naturlig hudvård och vill ha resultat, prova Decléor.

Hur fungerar behandlingarna?

I alla Decléor behandlingar används aktiva specialprodukter och masker, specifikt framtagna för salongsbruk. Aromaterapin kombineras här med algextrakt, vitaminer och andra växtingredienser för bästa möjliga resultat.

I behandlingarna ingår Decléors egna, unika massagetekniker – bland annat akupressur – vilket förstärker de djupverkande effekterna av produkterna.

Behandlingen anpassas efter din hudtyp. I samtliga behandlingar ingår: ryggmassage, dubbelrengöring, aromapressur, aromadränage, aromatisk massage, arm- och handmassage, varma Oshibori- handdukar, avslutande behandlande creme och hudvårdsrekommendation.

Decléor produkter

Lite om ansiktsmasker


Decleor har ett antal olika masker, alla unikt anpassade efter hudtillstånd och för att förstärka effekten ytterligare av den hudvård man brukar. Likna en ansiktsmask gärna med en extra hårinpackning för vad den gör för håret – det gör ansiktsmasken för ditt ansikte. Den kan vara uppstramande, anti age. Eller djupt fuktbevarande och mjukgörande.

För den känsliga huden finns unika speciallösningar med väldigt god effekt! Unikt för Decleors creme- masker är att de flesta av dem går att använda som nattmask (läs som nattcreme) ngn gång i veckan. Byt då helt enkelt ut din valiga nattcreme mot en djupverkande mask och sov i den. I varje produktserie/ för varje hudtyp finns en unik ansiktsmask.

I Decleors behandlingar kan du alltid lägga till och få en extra effektiv specialmask. Denna mask har en högre koncentration av aktiva ingredienser och verkar djupt, effektivare än de vanliga. För dig som absolut vill ha det allra bästa, det allra effektivaste. Och samtidigt njuta i din behandling.

Lite om problemlösare


Decleor har ett enkelt och komplett hudvårdsprogram. Därtill kan du alltid mixa de olika serierna för att få ytterligare fördjupad effekt. Det är här vi som hudterapeut kan ge dig det lilla extra.

Ögonpartiet: Prova Hydrotenseur askungeserum för ögat. Ger omedelbart ”lifting effekt” och verkar uppstramande.

Känsliga kinder: En mix med Prolagène och Harmoni creme som nattcreme Ger lindring och stärker känslig hud.

Igentäppta porer: Var noga med en exfolierande peeling samt till natten Baume Essentiell som kur.

Läkande kur gelé för alla hudtyper: Prolagène (extra bra för trött hud) mixas med vanliga dag-/nattcremen.

Matt yta före make up: Det perfekta valet inför festen. Gör en peeling med Phytopeel och därefter clay & herbal mask följt av ex. se nedan.

Perfekt make up underlag: Instant Radiance Moisturiser samt BM primer.

Torra, nariga läppar: Nourishing lip balm eller Lip stick.

Intensiv tio dagars kur med C-vitamin: För dig som vill få lystern tillbaka snabbt!

Spa-program


Declèor har ett väldigt fint spa-program för kroppen också. Här skräddarsyr vi behandlingar och hemma program just för dig. Det kan vara slimming behandlingar, stärkande, uppstramande och cellulitreducerande behandlingar. Avslappnande peelingar, värmeinpackningar och fuktgivande masker för kroppen.

Ridbyxlår, celluliter och mage/byst är specifika områden som kan få extra omsorg. Fråga oss gärna om individuella råd. Declèors sortiment och kvalitet är högklassigt.

Hos oss är de omtyckta Aromaterapi behandlingarna en av storfavoriterna vad gäller kroppsbehandlingar.

Decléor produkter