Om oss

Aqua spa startades 1999 av Helen Nordström, 2018 tog Anne-Marie Anderbrant över. Under åren har Aqua spa vuxit fram till ett av Sveriges finaste dagspa. Hos oss finner du bara välutbildad personal, alla med gedigna kunskaper och mångårig praktisk tjänst. Vi satsar på service och vill ge det lilla extra till våra besökare.

Samtliga hudterapeuter hos oss är alla personliga medlemmar i SHR, där alla innehar Gesällbrev, Helen har även Mästarbrev i yrket. Vår massör är certifierad massör och spa-terapeut.

Vår butik är välfylld med marknadsledande hudvårds- och make up märken, vi håller oss uppdaterade via kurser och utbildningar under året – allt för att kunna erbjuda det senaste och mest effektiva behandlingarna för just dig. För oss är kvalité och service lika viktigt som den lugnande hand som ger dig din personliga omvårdnad.

Ni finner oss på Stationsgatan 8 i Skellefteå, inne på Stadshotellet. Vi möter upp våra kunder här, och har även fin dialog via mail, facebook och instagram besök oss gärna här…

Öppettider butik


Vardagar 9.00-17.00
Lördag 11.00-14.00

Öppettider under sommaren:

Juli och Augusti vardagar 10.00-16.00 lördagar stängt.

Extra öppettider för behandlingar/grupper:
Tisdag och onsdag till kl 20.00

Vissa dagar håller vi även öppet kvällstid, liksom under vissa helger.
Skicka gärna en mailförfrågan till aquaspabutik@gmail.com.

Kontaktuppgifter


Skellefteå Stadshotell
931 31 Skellefteå
Tel: 0910-56000,

E-post: aquaspabutik@gmail.com
Aqua Spa på Facebook »

OBS! Tidsbokning sker via telefon eller personlig kontakt via butiken. Använd gärna vår internetbokning. Klicka in via startsidan på vår hemsida. Här registrerar du dig enkelt och sen kan du boka de behandlingar du vill – på tider du själv väljer!

Personalen


Tillsammans är vi ett starkt sammansvetsat team med flera olika kvalitétsinriktningar.
Aqua spa firarde 2014 15 år som dagspa.

Anne-Marie har gesällbrev och är SHR ansluten hudterapeut. Certificerat inom Fibroblast, Dermapen/Dermaroller, Enerpeel, IPL, Dermaceutic, Herps2peel, Microdermabration (Hudslip).

Susann och Malin innehar gesällbrev och är SHR anslutna hudterapeuter,
De har certificerat inom Dermaroller och Enerpeel/Syncroline, Dermaceutic, Herbs2peel samt personliga certifikat inom IPL.
Susann har SHRs Certifikat för IPL

Helen är SHR ansluten Hudterapeut med gesäll och mästarbrev samt certifierad inom Kosmetisk make up (Nouvea contour)och PHI Brows.
Helen utbildar inom Herbs2peel och är företrädare för Alex Cosmetic Sverige.
SHRs Certifikat för IPL, Dermaroller, ENERPEEL, Synchroline, Dermaseutic och Pro shock ice.

Susanne Eriksson är salongens Cerifierad massör och spaterapeut. LPG, Pro shock ice samt kraniosakral terapeut.

Aqua Spa - korridor

Anne-Marie Anderbrandt

Anne-Marie Anderbrandt

Ägare av Aqua Spa
Auktoriserad Hudterapeut,Gesällbrev Medlem SHR

Certifierad Fibroblast, Dermapen/Dermaroller, Dermapen cryo, microdermabrasion, IPL.  

Efter 10 år som Tandsköterska och en del år på kontor, kom jag till Sverige från Danmark/Köpenhamn, jobbade åt min man, sköte kontoret i hans företag, barnen blev stora och jag fick chansen 2003 att jobbar som elev till Helen Nordström här på Aqua spa.

Det har alltid varit en dröm för mig att få jobbar med hudvård eftersom jag själv har haft dålig hud som ung, därför brinner jag lite extra för att hjälpa med problemhuden, jag jobbar mycket med resultat inriktat hudvård så som slipningar (microdermabration)AHA, Dermapen (microneedling) och har fått mycket fina resultat på bl.a acne,ärr,torr och känslig hud samt ålders relaterade behandlingar, där jobbar jag med Plasmaljus (Fibroblast). Jag gör även sköna avslappnade behandlingar som fotvård och kroppsbehandlingar, för mig är det viktigt att du känner dig avslappnad och lugn när du är klar med din behandling.

Stort tack till alla Ni fina kunder som jag har fått och får ta hand om, det är Ni som gör mitt jobb så givande och bra.

Kontakta mig gärna på: info@aquaspa.se

/ Anne-Marie Anderbrant

Helen Nordström

Helen Nordström

HudterapeutMästare auktoriserad SHR, Alex Cosmetic agentur Sverige, PHI brows artist, Certfikat i IPL, Dermaroller, Enerpeel och Synchroline, Dermaceutic, Nouvalash fransförlängning och Nagelteknolog.

Efter drygt 25 år i branschen har jag både sett och upplevt det mesta. Spa- och skönhets-branschen närmar sig mer och mer den medicinska. Vi har turen att få arbeta med otroligt effektiva produkter och behandlings-program. För mig ligger utveckling och resultat lika nära den vårdande handen som berör.

Mitt engagemang har också lett mig till ett styrelseuppdrag inom SHR. Här arbetar vi för att synliggöra och lyfta vårt yrke, liksom att säkerställa och utveckla den kunskap vi hudterapeuter har. Som kund var uppmärksam, låt inte vem som helst behandla dig. Fråga efter SHR godkänt utbildade hudterapeuter, då kan du känna dig säker på att få en bra behandling.
Sedan 2014 är jag kontaktperson och administratör för Alex Cosmetic Sverige. Generalagent för ett av Tysklands mest populära ekologiska peels märken Herbs2peel.
Vi utbildar och marknadsför Herbs2peel och Alex Cosmetic. Sälj – och distribution till kolleger över hela Sverige. Söker eller vill du bli återförsäljare till Alex Cosmetic, hör gärna av dig. Krav är att du är utbildad hudterapeut (eller arbetar inom estetisk hudvård på klinik med leg).

Jag kan också stoltsera Mästarbrev i hudterapeutyrket. En av några få i Sverige!!

Välkommen till oss – och vill du fråga mig något malia mig gärna på: info@alexcosmetic.se

Susann Öhlund

Susann Öhlund

Auktoriserad hudterapeut SHR,Gesällbrev
Certifikat i Dermaroller, Synchroline och Enerpeel, IPL
susann@aquaspa.se

Jag är auktoriserad Hudterapeut, tog min examen vid Yrkeshögskolan för hudvård och spa i Stockholm. Har hunnit med att jobba både på salong, med försäljning i varuhus och större spaanläggningar. Nu är jag tillbaka i min hemstad Skellefteå och jag älskar att gå till jobbet varje morgon.
Detta tack vare mina fina kolleger och kunder.
Resultat, noggrannhet och total närvaro är för mig en självklarhet i mitt yrke.
Jag brinner för att jobba med de resultatinriktade behandlingar och de produkter vi valt att utföra och sälja hos oss. Men även att utföra avslappnande och lugnande behandlingar där jag märker att kunden går hem rofylld – det gör även mig rofylld. Jag ser dig och utformar behandlingen efter dina behov och eventuella hudproblem.
Varmt välkommen till mig!

Malin Ekblom

Malin Ekblom

Auktoriserad hudterapeut, Gesällbrev SHR
Certifikat i Dermaroller, Enerpeel och Synchroline

Susanne Eriksson

Susanne Eriksson

Certifierad Massageterapeut, spaterapeut
susanne@aquaspa.se

Är du Nagelterapeut, fransstylist och söker lokal. Vi har ett rum ledigt.