• Enerpeel-behandling

Avancerad hudvård

För dig med problemhy eller önskan om mer resultatinriktad hudvård finns medicinska behandlingar så som B-peel, C-Peel, Milkpeel från Dermaseutic, Dermapen/Dermastamp, Enerpeel och Herbs2peel. För detta behövs konsultation. Det bokar du lättast genom att ta kontakt med någon av hudterapeuterna.

NYHET!


BB Glow Treatment

BB Glow Treatment är en modern behandling som utvecklats av koreanska kosmetologer där man använder Stayve-serum för att ge en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton i ansikte och runt ögonen. Den är lämplig för både kvinnor och män, har inga åldersbegränsningar och den passar alla hudtyper.

BB Glow-behandlingen är en sorts Microneedling-behandling (fraktionell mesoterapi) där BB Glow-serum appliceras med hjälp av en Microneedling pen och sterila NANO-nålar. Behandling är smärtfri. Processens unika karaktär gör att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar i de mörka ringarna ovan och under ögonen.

Ögon: 2000:-/beh.
Ansikte: 2500:-/beh.
Ansikte + ögon: 3000:-/beh.

Läs mer här »
 

BB Glow logo

Ört-peels


Herbs2peel-metoden

Alex cosmetic – Naturlig peel-metod för maximal effekt

Herbs2peel är en framgångsrik, beprövad och naturlig peelingmetod för hudföryngring, baserad på en blandning av rena örter. Hela kompositionen är helt fri från kemiska ämnen, syntetiska bindemedel och slipmedel, utan några toxiska biverkningar. Blandningen av örter innehåller proteiner, kolhydrater, vitaminer, enzymer, phytohormoner, mineralsalter, tanniner och spårämnen.

Vi utför B-peel och C-peel:
B-peel 30 min/ 995:-
C-peel 60 min/ 2500:-

B-peel, beautyflash, snabb effektiv cellförnyelse och uppfräschning. Passar de flesta hudtyper.
C-peel, Corrective peel. För dig med grov hy, solskador, postinflammatoriska hyperpigmenteringar, melassma, åldrande hud med linjer och rynkor.

Vill du göra en effektfull, resultatinriktad behandling med naturliga ingredienser? Ekologiskt odlade örter, där resultatet ger sig till känna redan efter första veckan. C-peel är ett naturligt växtbaserat val för dig som vill nå resultat och varaktigt förändra din hud. Konsultation krävs innan behandling och ingår i priset.

Alex Cosmetic herbs2peel

Micro needling


Dermapen/Dermastamp CE-märkt hudvård

Dermapen/Dermastamp är en medicinsk behandlingsform där vi arbetar med en penna med ett nålhuvud. Microneedling eller Collagen Induction Therapy (CIT). Dermapen/Dermastamp® är ett genombrott som medicinsk produkt (CE-märkt Medical Device klass 2). Trots sitt enkla koncept är resultaten anmärkningsvärda och dramatiska. Användningsområdet är brett och med få eller inga sido-effekter eller kontraindikationer. Dermapen/Dermastamp® består av en serie produkter både för korrigerande medicinskt klinikbruk och för kosmetiskt hemvårdsbruk.

Vi utför Dermapen/Dermastamp på hud som är strukturskadad, har ärr eller vill få en jämnare yta med fin lyster. Vi kan punktbehandla eller utföra behandlingen över hela ansiktet. Som kund bör du veta att det alltid finns en referensläkare som står bakom våra behandlingar, ngt som försäkrar den kvalité vi vill ge dig. Effektivitet, resultat men också säkerhet.

Dermapen/Dermastamp bör göras i tre behandlingar, med en månads mellanrum. 3 x 2500 kr

Enstaka behandlingar efter rekommendation.
Läs gärna mer här »

Dermapen

PRX-T


NYHET!

PRX PT promo

Kemiska Peels


Milkpeel från Dermaseutic – peels på hög nivå

Pensling med AHA och Mjölksyra i hög koncentration för dig som redan är van vid AHA-produkter. En specialistbehandling med inriktning på specifika behov. Ger kraftfulla resultat på fina linjer, pigmenteringar/solskador och förstorade porer. Det kan räcka med en behandling för att få en mycket mjukare, fräschare hud med ny lyster.
För den som vill ha kraftfullare resultat (fukt, lyster och förfinad struktur på huden) rekommenderas en kur, 1 behandling i veckan under 6-8 veckor.
1500 kr/beh.

Läs mer om Dermaceutic här »

ENERPEEL® Kemiska Peels

Sveriges enda CE-märkta Peels.

Ordet ”Peel” betyder att skala, flaga eller fjälla av. Behandlingen, som har lång tradition, syftar till att dels ge en omedelbar ”skada” på huden med syfte att ge hudslipande effekt som jämnar ut hudens struktur och ger lyster samtidigt som en serie kedjereaktioner startar som i sin tur förbättrar/föryngrar huden genom olika vävnadsstimulerande processer.

Enerpeel utför vi för kunder som önskar specialiserad hudvård för specifika hudtillstånd. I vardagsmun ofta kallad problemhud. Det kan vara Akne, Rosacea, foto- och ljusskadad hud med pigmenteringar, ytliga kärl mm. Extremt känslig hud som är torr, rodnar lätt eller mer eksemliknande hudutslag. Det finns kunder som har problem med grova, förstorade porer, fet hud – det finns hudproblematik som kronologiskt åldrande ger, rynkor och slapp hud. I samtliga fall finns individuella lösningar för vart och ett av dessa tillstånd. Enerpeel med tillhörande hemvårssystem ger snabbt lindring. Tveka inte att be om en konsultation.

Pris från 1395 kr

Läs mer om Enerpeel här »

Enerpeel produktbild

Alex Cosmetic modell med peel-flagor

Ljusbehandlingar


Hos oss kan du få hjälp med borttagning av irriterande ytliga kärl, på kinder, näsa och dekolletage. Vi utför IPL behandlingar med en av världens bästa IPL maskiner (Powerlite). Pulslaser, pulsat ljus, namnen är många men tekniken gammal och välbeprövad. Vi har sedan 2001 utfört 1000-tals behandlingar på salongen. Vi har samtliga som gör dessa behandlingar mångårig vana, goda resultat och väldigt nöjda kunder. Vår Specifika Certifiering ger dig som kund en garanti om resultatinriktade och seriösa behandlingar. Hos oss får du resultat.

Vad vi behandlar med IPL:

  • Pigmenteringar – Åldersrelaterade och solskador.
  • Ytliga kärl – Rodnad, Spiders.
  • Rosacea – Förebyggande och stärkande.
  • Åldersrelaterade – Rynkor, tunn hud, slapp hud p.g.a. bl.a. collagenförlust. Skintightning.

Powerlite face

Powerlite Facial används för att förbättra skadad hud och effekterna av hudens åldrande på ett mjukt och skonsamt sätt. Powerlite Facial är en icke-kirurgisk metod med ljusbehandling som utförs utan bedövning.

IPL-metoden™ bygger på intensivt pulserande oskadligt gult ljus och Powerlite Facial kan behandla alla hudens lager. IPL attackerar problemet inifrån, det vill säga processen sker under ”ytan” och det blir därmed ingen skada på huden.

Powerlite Facial kan behandla alla kroppsdelar, men vanligast är ansikte, hals, nacke och händer. De flesta personer kan behandlas. Ålder och kön spelar ingen roll. Åldersfläckar, solskadad hud, ytliga blodkärl, fina linjer, acne och rosacea är exempel på vad vi behandlar med Powerlite Facila.

Pris från 600 kr

Läs mer om IPL ljusbehandlingar under IPL / Laser »

Omnilux

Omnilux föddes när det engelska företaget Phototherapeutics utvecklade ljusbehandlingar åt brittiska sjukhus för att behandla godartade hudförändringar. Efterhand visade det sig att även huden runtomkring de behandlade områdena blev slätare och fastare. Patienterna upplevde en stor förändring i spänst samt reducering av fina linjer och rynkor.
Omnilux används som förstärkare i enstaka behandlingar, eller i rena kurprogram.

Hos oss maximerar Omnilux fukten i huden, ”kickar igång” huden och ger ny energi. Både för kropp och själ.

30 min/500:-
(350:- i samband med annan ansikts-behandling)

I kur 4500:- 14 beh. paketpris.

Omnilux ljusbehandling

Relaterade produkter


Alex Cosmetic

Dermaceutic puff

Synchroline puff

Tebiskin puff

Dermaroller puff

Enerpeel puff